Wednesday, May 18, 2011

Pemberitahuan

Salam silaturahim dan salam sejahtera untuk semua pembaca yang membaca Ajarkan Aku Subjek Cinta dari awal hingga bab terkini. :) Saya nak beritahu yang manuskrip ni akan saya berhenti untuk siarkan kerana saya sedang berusaha menyiapkan manuskrip ini untuk dihantar ke versi cetak. :) InsyaAllah, kalau ada rezeki, adalah di rak-rak kedai buku. Doakan semuanya berjalan dengan lancar. Dan terima kasih juga sebab baca & komen. ;) Dalam masa kurang sebulan je blog ni dah terima 20k views dengan 1400 komen. ;) Mungkin akan ada enovel lain yang ganti enovel ni. :) Mungkin PDC (Perintah Diktator Cinta) atau mungkin juga JAPC (Jom Ambil Peperiksaan Cinta!) Apa2 pun, terima kasih sekali lagi. ;) 

Oh ya, syarikat mana akan saya hantar? Biarlah rahsia. Tapi ada dua kemungkinan je. Sama ada Jemari Seni atau Kaki Novel. :) Tunggu je ya! :D

24 comments:

  1. harap2 publish by kaki novel..
    pape pon gud luck ye..;)

    *nur_has*

    ReplyDelete
  2. gud luck wazrul.. sya pasti ianya terbit kat kaki novel.. jgn lupa ek PDC & JAPC.. sila add emel sya utk menjadi pembaca blog awak . alinajira@yahoo.com ;) chaiyok~

    ReplyDelete
  3. law da klua, jgn lpe d bgtaw & jgn d tuka tjuk nye utk mudah kn pncarian ye hehe chaiyok2!

    ReplyDelete
  4. klaw da klua bukunya jgn lupe bg free 1 ea sha ~ hahaha :D

    ReplyDelete
  5. sawann..haii..lbh la tuu..ehe !

    ReplyDelete
  6. yeeaa akan dicetakkn baru best...anta la kat kakinovel baru best....hehehe....

    ReplyDelete
  7. gudluck to u~

    moga2 akn tersusun indah dan bnyk la novel ini kat rak2 di kedai buku. although da miss bnyk chpters but will catchup later..hehehe

    ReplyDelete
  8. im waiting :) ..tahniah shah! ..p tetap hopes misha and shark..ngeh3..

    ReplyDelete
  9. alaa . x pa . smoga dapat bjalan lancar ya dan akan tersusun dekat rak2x kedai buku.. x sabar nak taw end of the story.. tapi tetap lah kan misha ngan shark.. btw , PDC n JAPC , tajuk cool.. tertarik la.. good luck . :D

    ReplyDelete
  10. terbaek!!!
    akhirnye nak kuar gak novelnye...hu3...

    ReplyDelete
  11. tahniah...cant wait for the novel..hehhe
    gud lucks k=)

    ReplyDelete
  12. congrat..hrp2 kaki novel...
    gud luck yarh....

    ReplyDelete
  13. wuuu , dashat la WS . nanti kalau dah publish , minta - minta announce yeee ? kalau nak announce kat berita utama pun takpe . saya sanggup ! good luck !

    ReplyDelete
  14. Harap2 dapat diterbitkan... WC x sabar nk buat koleksi n nak bace ending dia... Nanti WC smbung balik bace AASC ni coz skrg tgh memerah idea nk smbung cite WC yang tergantung tu...

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. assalam... patutlah jrg nampak karya u kat penulisan2u.. anyway.. bravo! (biarpun novel belum dipasaran) teruskan.anda menulis.. saya akan terus membaca..me:Ulam78

    ReplyDelete
  17. nti dah kuar kat pasaran, bgtau yer....nh g cari kat kdai buku........

    ReplyDelete
  18. kalau kat jemari seni pun ok janji enovel ini dibukukan..dah bole jadi antara koleksi saya. jgn lupa maklumkan

    ReplyDelete
  19. nti kalo dh kuar novel bgtau la....... lh la trus bli

    ReplyDelete

Appreciate my time, leave a comment. :) At least kalau malas pun, 1 untuk best, 2 untuk tak best. TQ again.